Goedkope Autoverzekering Zonder Schadevrije Jaren - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Published May 10, 22
5 min read

Autoverzekering Simuleren & Online Aanvragen - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

SAVE Antwerp

Plantin en Moretuslei 128/130, 2018 Antwerpen
03 216 85 20
Autoverzekering Antwerpen

Mocht je in een ongeluk terecht zijn gekomen met je auto, dan kan je met een autoverzekering van DVV ook 24/7 en overal in België terecht om je auto te vervangen. De autoverzekering van KBC kan een erg voordelige verzekering zijn aangezien zogenaamde goede bestuurders extra voordelen zullen ontvangen. autoverzekering antwerpen. Bovenop de basisverzekering kun je bij KBC ook een bestuurdersverzekering, rechtsbijstand, pechverhelping en personenbijstand en een autoverzekering voor je kind met een voorlopig rijbewijs toevoegen.

Als je minimaal één jaar zonder fouten en ongevallen hebt gereden dan kun je 10% korting op deze Burgerlijke Aansprakelijkheid ontvangen. Ook zal je een lagere premie betalen als je auto wordt gezien als erg veilig. Bij KBC werken ze met jokers. Na vijf jaren zonder schade te hebben gereden zul je een joker ontvangen en uiteindelijk kunnen deze jokers je extra kortingen geven over jouw autoverzekering.

Hoe Kun Je Nu Als Jong Persoon Een Goedkope ... - Autoverzekering Antwerpen  Save-Insurance.euArgenta: Wat Kunnen We Voor Jou Doen? - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Allianz is een van de wereldleiders op het gebied van verzekeringen en dus betaal je bij Allianz voor de 25 jaar ervaring die de naam heeft opgedaan en daarnaast de wereldwijde kennis en expertise die het jou kan aanbieden. De prijs die je zal betalen wordt persoonlijk samengesteld en bepaald door de hoeveelheid dat je jouw auto gebruikt.

Het werkt met 24/7 bereikbare en beschikbare bijstand en ook kun je altijd een makelaar of agent van Allianz inschakelen om je te helpen bij schade of andere dergelijke formulieren. ING is een voorbeeld van een bank die verzekeringen aanbiedt en daar valt ook de autoverzekering onder. Bij ING kun je aan jouw basispakket ook verschillende aanvullende dekkingen toevoegen.

Hoe Onderhandel Je Een Autoverzekering? - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Hoewel verzekeringen bij banken niet over het algemeen het voordeligste zijn, biedt ING wel aantrekkelijke voordelen aan. Je kunt namelijk je premie bij ING maandelijks betalen zonder dat je hier een extra bedrag voor moet betalen. Ook zal de speciale aanvullende dekking Premiebescherming er voor zorgen dat na schade of een ongeval, jouw premie niet ongewenst zal stijgen.

Ethias is een verzekeringsmaatschappij die graag werkt met speciale korting voor milieubewuste bestuurders. Als je wordt gezien als een goede bestuurder, als je weinig rijdt of als je rijdt in een hybride of elektrische auto dan zal je korting kunnen ontvangen bij Ethias. Deze kortingen kunnen erg hoog oplopen. Als je in het bezit bent van een elektrische auto dan zal je al 30% korting ontvangen over een Burgerlijke Aansprakelijk en/of op iedere soort Omnium.

15 Top Tips Voor Een Goedkope Autoverzekering! - Auto En Bromfiets - Autoverzekering Antwerpen  Save-Insurance.euGoedkoopste Autoverzekering Afsluiten In België? - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Deze korting geldt ook als je per jaar niet meer dan 10. 000 kilometer doet rijden. Daarnaast kun je 10% korting ontvangen als je auto in het bezit is van één of meer specifieke beveiligingsmaatregelen. Belfius is een bank die verschillende verzekeringen aanbiedt, waaronder de autoverzekering. Bij Belfius kun je terecht om een basisdekking af te sluiten en aan deze dekking kun je een rechtsbijstandsverzekering, bestuurdersverzekering of pechverhelping toevoegen.

Goedkope Autoverzekering Afsluiten - Autoverzekering Antwerpen  Save-Insurance.euAutoverzekering Vergelijken 2022 - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Als je niet meer dan 10. 000 kilometer per jaar rijdt zul je 6% korting ontvangeen en ook biedt het een korting van 5% aan op bestuurders die onder de 26 jaar zijn. Een autoverzekering bij Belfius is extra interessant voor jongeren onder de 30 jaar aangezien het de mogelijkheid biedt om via Belfius rijlessen te volgen.

Goedkope Autoverzekering Vergelijken 2022 - Auto Verzekeren - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Ze werken met een bonus-malus model wat in de loop van de jaren aantrekkelijke voordelen kan geven aan goede bestuurders. Je kan bovenop je basisverzekering ook kiezen om een bestuurdersverzekering, rechtsbijstandsverzekering of een F-bijstand Auto toevoegen. Federale verzekering onderschijt zich voornamelijk door hun speciale winstverdeling. Ieder jaar kun je als klant een bedrag van je premie terug ontvangen als je in het bezit bent van een van de basis autoverzekeringen.

Hoe Vind Ik Een Goedkope Autoverzekering? 7 Tips - Autoverzekering Antwerpen  Save-Insurance.euAutoverzekering Vergelijken - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu
Autoverzekering Jongeren: Hoe Minder Betalen? - Autoverzekering Antwerpen  Save-Insurance.euAutoverzekering Zelf Samenstellen - 24/7 Bijstand - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Bestaat de Bonus Malus nog? Sinds 1 januari 2004 is het officiële Bonus Malus systeem afgeschaft. Elke autoverzekeraar gebruikt nu zijn eigen systeem om goede bestuurders te belonen en minder goede te penaliseren. Verzekeraars geven, als je overstapt naar een andere verzekeringsmaatschappij, wel een schade-attest mee, zodat je nieuwe verzekeraar zich een beeld kan vormen van je schadeverleden van de voorbije vijf jaar (motorverzekering).

Ben je ouder dan 30 en al meer dan 5 jaar schadevrij aan het rondrijden? Dan word je bij Allianz alvast in de laagste en dus goedkoopste schaal ondergebracht. Wat zijn de voordelen van de erkende herstellers? Een ongeval of pech is al vervelend genoeg. Dus selecteerde Allianz voor jou alvast enkele professionele multi-merkherstellers waar je op kunt rekenen.

Hoeje, Autoverzekeringopzeggen? Je kan de verzekeringsovereenkomst ten minste drie maanden voor de jaarlijkse vervaldag opzeggen, met een aangetekende brief, een deurwaardersexploot of door overhandiging van een opzeggingsbrief met ontvangstbewijs. Deze brief stuur je naar je makelaar. Hoe wordt de prijs van je Autoverzekering bepaald? De prijs voor een autoverzekering hangt af van veel criteria, zoals leeftijd en schadeverleden.

Hoe Een Goedkopere Ba Autoverzekering Voor Jongeren ... - Autoverzekering Antwerpen Save-Insurance.eu

Ook als de politie erbij geroepen wordt. Er hoeft maar één exemplaar ingevuld te worden (als beide partijen het eens zijn over de omstandigheden). Onderteken het formulier pas als het volledig ingevuld is en het niet meer gewijzigd wordt. Ben je het niet eens met de versie van de tegenpartij onderteken het formulier dan niet, maar vul een apart formulier in en dien dat in bij je makelaar.

Vermeld daarbij ook straatnamen, verkeersborden en –lichten, wegmarkeringen, rijrichting van de voertuigen,... Spreek je nooit uit over de aansprakelijkheid. Schrijf dus niet op het formulier dat je in fout bent, ook al ben je daar zelf vrij zeker van. Let op dat je de vakjes aan de juiste zijde van het document (linker- of rechterkolom) aankruist.

Als je foto’s kan maken van de omstandigheden van het ongeval, doe dat dan zeker. Voeg ze toe bij het formulier. Bezorg het document zo snel mogelijk aan je makelaar (verzekeringsmakelaar antwerpen).

Navigation

Home